Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/40369
Название: Напрями розвитку харчової промисловості шляхом упровадження нових технологій виробництва продукції
Авторы: Черкашина, К. О.
Научный руководитель: Потапов, В. О.
Якушенко, Є. М.
Дата публикации: 2013
Издательство: Харків: ХДУХТ
Библиографическое описание: Черкашина К. О. Напрями розвитку харчової промисловості шляхом упровадження нових технологій виробництва продукції. Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 25 квітня 2013 р.; наук. кер. ПотаповВ. О., Якушенко Є. М. Харків: ХДУХТ, 2013. Ч. 1. С. 361.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/40369
Располагается в коллекциях:Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
t_25.04.2013_1_361-361.pdf146.84 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.