Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/40369
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.advisorПотапов, В. О.-
dc.contributor.advisorЯкушенко, Є. М.-
dc.contributor.authorЧеркашина, К. О.-
dc.date.accessioned2023-10-06T09:51:47Z-
dc.date.available2023-10-06T09:51:47Z-
dc.date.issued2013-
dc.identifier.citationЧеркашина К. О. Напрями розвитку харчової промисловості шляхом упровадження нових технологій виробництва продукції. Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 25 квітня 2013 р.; наук. кер. ПотаповВ. О., Якушенко Є. М. Харків: ХДУХТ, 2013. Ч. 1. С. 361.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/40369-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ХДУХТuk_UA
dc.titleНапрями розвитку харчової промисловості шляхом упровадження нових технологій виробництва продукціїuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
t_25.04.2013_1_361-361.pdf146.84 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.