Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/3984
Назва: | Особливості кристалоутворення під час заморожування плодів вишні |
Автори: | Василишина, О. В. |
Ключові слова: | Гріот Подбєльський;Альфа;вишні;плоди;кристалоутворення;заморожування |
Дата публікації: | 2013 |
Видавництво: | Харківський державний університет харчування та торгівлі |
Бібліографічний опис: | Василишина О. В. Особливості кристалоутворення під час заморожування плодів вишні. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2013. Вип. 1(17), Ч. 2. C. 191-196. |
Короткий огляд (реферат): | Досліджено особливості кристалоутворення плодів вишні сортів
Гріот Подбєльський і Альфа під час заморожування. The features of kristaloutvorennya garden-stuffs of cherry of sorts are investigational Griot Podbelskiy and Alpha during freezing. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/3984 |
Розташовується у зібраннях: | Випуск 1 (17) Ч2 |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Pt_2013_1(2)__31.pdf | 256.84 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.