Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/3984
Название: | Особливості кристалоутворення під час заморожування плодів вишні |
Авторы: | Василишина, О. В. |
Ключевые слова: | Гріот Подбєльський;Альфа;вишні;плоди;кристалоутворення;заморожування |
Дата публикации: | 2013 |
Издательство: | Харківський державний університет харчування та торгівлі |
Библиографическое описание: | Василишина О. В. Особливості кристалоутворення під час заморожування плодів вишні. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2013. Вип. 1(17), Ч. 2. C. 191-196. |
Краткий осмотр (реферат): | Досліджено особливості кристалоутворення плодів вишні сортів
Гріот Подбєльський і Альфа під час заморожування. The features of kristaloutvorennya garden-stuffs of cherry of sorts are investigational Griot Podbelskiy and Alpha during freezing. |
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/3984 |
Располагается в коллекциях: | Випуск 1 (17) Ч2 |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
Pt_2013_1(2)__31.pdf | 256.84 kB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.