Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/3984
Название: Особливості кристалоутворення під час заморожування плодів вишні
Авторы: Василишина, О. В.
Ключевые слова: Гріот Подбєльський;Альфа;вишні;плоди;кристалоутворення;заморожування
Дата публикации: 2013
Издательство: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Библиографическое описание: Василишина О. В. Особливості кристалоутворення під час заморожування плодів вишні. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2013. Вип. 1(17), Ч. 2. C. 191-196.
Краткий осмотр (реферат): Досліджено особливості кристалоутворення плодів вишні сортів Гріот Подбєльський і Альфа під час заморожування.
The features of kristaloutvorennya garden-stuffs of cherry of sorts are investigational Griot Podbelskiy and Alpha during freezing.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/3984
Располагается в коллекциях:Випуск 1 (17) Ч2

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Pt_2013_1(2)__31.pdf256.84 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.