Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/3984
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorВасилишина, О. В.-
dc.date.accessioned2022-07-31T09:32:56Z-
dc.date.available2022-07-31T09:32:56Z-
dc.date.issued2013-
dc.identifier.citationВасилишина О. В. Особливості кристалоутворення під час заморожування плодів вишні. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2013. Вип. 1(17), Ч. 2. C. 191-196.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/3984-
dc.description.abstractДосліджено особливості кристалоутворення плодів вишні сортів Гріот Подбєльський і Альфа під час заморожування.uk_UA
dc.description.abstractThe features of kristaloutvorennya garden-stuffs of cherry of sorts are investigational Griot Podbelskiy and Alpha during freezing.uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарківський державний університет харчування та торгівліuk_UA
dc.subjectГріот Подбєльськийuk_UA
dc.subjectАльфаuk_UA
dc.subjectвишніuk_UA
dc.subjectплодиuk_UA
dc.subjectкристалоутворенняuk_UA
dc.subjectзаморожуванняuk_UA
dc.titleОсобливості кристалоутворення під час заморожування плодів вишніuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Випуск 1 (17) Ч2

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Pt_2013_1(2)__31.pdf256.84 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.