Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/3984
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Василишина, О. В. | - |
dc.date.accessioned | 2022-07-31T09:32:56Z | - |
dc.date.available | 2022-07-31T09:32:56Z | - |
dc.date.issued | 2013 | - |
dc.identifier.citation | Василишина О. В. Особливості кристалоутворення під час заморожування плодів вишні. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2013. Вип. 1(17), Ч. 2. C. 191-196. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/3984 | - |
dc.description.abstract | Досліджено особливості кристалоутворення плодів вишні сортів Гріот Подбєльський і Альфа під час заморожування. | uk_UA |
dc.description.abstract | The features of kristaloutvorennya garden-stuffs of cherry of sorts are investigational Griot Podbelskiy and Alpha during freezing. | uk_UA |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | Харківський державний університет харчування та торгівлі | uk_UA |
dc.subject | Гріот Подбєльський | uk_UA |
dc.subject | Альфа | uk_UA |
dc.subject | вишні | uk_UA |
dc.subject | плоди | uk_UA |
dc.subject | кристалоутворення | uk_UA |
dc.subject | заморожування | uk_UA |
dc.title | Особливості кристалоутворення під час заморожування плодів вишні | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Appears in Collections: | Випуск 1 (17) Ч2 |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Pt_2013_1(2)__31.pdf | 256.84 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.