Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/3984
Title: | Особливості кристалоутворення під час заморожування плодів вишні |
Authors: | Василишина, О. В. |
Keywords: | Гріот Подбєльський;Альфа;вишні;плоди;кристалоутворення;заморожування |
Issue Date: | 2013 |
Publisher: | Харківський державний університет харчування та торгівлі |
Citation: | Василишина О. В. Особливості кристалоутворення під час заморожування плодів вишні. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2013. Вип. 1(17), Ч. 2. C. 191-196. |
Abstract: | Досліджено особливості кристалоутворення плодів вишні сортів
Гріот Подбєльський і Альфа під час заморожування. The features of kristaloutvorennya garden-stuffs of cherry of sorts are investigational Griot Podbelskiy and Alpha during freezing. |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/3984 |
Appears in Collections: | Випуск 1 (17) Ч2 |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Pt_2013_1(2)__31.pdf | 256.84 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.