Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/3969
Назва: Аналіз харчової та біологічної цінності пудингів функціонального призначення для харчування дітей дошкільного віку.
Автори: Пересічний, М. І.
Собко, А. Б.
Ключові слова: функціональні продукти;пудинги;дитяче харчування;діти дошкільного віку
Дата публікації: 2013
Видавництво: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Бібліографічний опис: Пересічний М. І., Собко А. Б. Аналіз харчової та біологічної цінності пудингів функціонального призначення для харчування дітей дошкільного віку. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2013. Вип. 1(17), Ч. 2. C. 93-99.
Короткий огляд (реферат): Встановлено підвищення харчової та біологічної цінності пудингів функціонального призначення для харчування дітей дошкільного віку завдяки використанню в технологіях сировини, що містить значну кількість функціональних інгредієнтів природного походження.
The increase of food and biological value of puddings of the functional setting is set for the feed of children of preschool age due to the use in technologies of raw material which contains the far of functional ingredients of natural origin.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/3969
Розташовується у зібраннях:Випуск 1 (17) Ч2

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Pt_2013_1(2)__16.pdf257.63 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.