Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/3969
Название: | Аналіз харчової та біологічної цінності пудингів функціонального призначення для харчування дітей дошкільного віку. |
Авторы: | Пересічний, М. І. Собко, А. Б. |
Ключевые слова: | функціональні продукти;пудинги;дитяче харчування;діти дошкільного віку |
Дата публикации: | 2013 |
Издательство: | Харківський державний університет харчування та торгівлі |
Библиографическое описание: | Пересічний М. І., Собко А. Б. Аналіз харчової та біологічної цінності пудингів функціонального призначення для харчування дітей дошкільного віку. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2013. Вип. 1(17), Ч. 2. C. 93-99. |
Краткий осмотр (реферат): | Встановлено підвищення харчової та біологічної цінності пудингів
функціонального призначення для харчування дітей дошкільного віку завдяки
використанню в технологіях сировини, що містить значну кількість
функціональних інгредієнтів природного походження. The increase of food and biological value of puddings of the functional setting is set for the feed of children of preschool age due to the use in technologies of raw material which contains the far of functional ingredients of natural origin. |
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/3969 |
Располагается в коллекциях: | Випуск 1 (17) Ч2 |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
Pt_2013_1(2)__16.pdf | 257.63 kB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.