Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/3969
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorПересічний, М. І.-
dc.contributor.authorСобко, А. Б.-
dc.date.accessioned2022-07-30T15:01:22Z-
dc.date.available2022-07-30T15:01:22Z-
dc.date.issued2013-
dc.identifier.citationПересічний М. І., Собко А. Б. Аналіз харчової та біологічної цінності пудингів функціонального призначення для харчування дітей дошкільного віку. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2013. Вип. 1(17), Ч. 2. C. 93-99.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/3969-
dc.description.abstractВстановлено підвищення харчової та біологічної цінності пудингів функціонального призначення для харчування дітей дошкільного віку завдяки використанню в технологіях сировини, що містить значну кількість функціональних інгредієнтів природного походження.uk_UA
dc.description.abstractThe increase of food and biological value of puddings of the functional setting is set for the feed of children of preschool age due to the use in technologies of raw material which contains the far of functional ingredients of natural origin.uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарківський державний університет харчування та торгівліuk_UA
dc.subjectфункціональні продуктиuk_UA
dc.subjectпудингиuk_UA
dc.subjectдитяче харчуванняuk_UA
dc.subjectдіти дошкільного вікуuk_UA
dc.titleАналіз харчової та біологічної цінності пудингів функціонального призначення для харчування дітей дошкільного віку.uk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Випуск 1 (17) Ч2

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Pt_2013_1(2)__16.pdf257.63 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.