Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/39616
Назва: | Підвищення енергоефективності використання обладнання для формування борошняних виробів |
Автори: | Михайлов, В. М. Бабкіна, І. В. Яцук, А. Л. |
Дата публікації: | 2015 |
Видавництво: | Харків: ХДУХТ |
Бібліографічний опис: | Михайлов В. М., Бабкіна І. В., Яцук А. Л. Підвищення енергоефективності використання обладнання для формування борошняних виробів. Проблеми енергоефективності та якості в процесах сушіння харчової сировини: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. до 25-річчя факультету обладнання та технічного сервісу ХДУХТ, 29 жовтня 2015 р. Харків: ХДУХТ, 2015. С. 43-44. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/39616 |
Розташовується у зібраннях: | Проблеми енергоефективності та якості в процесах сушіння харчової сировини |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Problemy_enerhoefek_yakosti_2015_43-44.pdf | 239.5 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.