Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/39616
Название: Підвищення енергоефективності використання обладнання для формування борошняних виробів
Авторы: Михайлов, В. М.
Бабкіна, І. В.
Яцук, А. Л.
Дата публикации: 2015
Издательство: Харків: ХДУХТ
Библиографическое описание: Михайлов В. М., Бабкіна І. В., Яцук А. Л. Підвищення енергоефективності використання обладнання для формування борошняних виробів. Проблеми енергоефективності та якості в процесах сушіння харчової сировини: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. до 25-річчя факультету обладнання та технічного сервісу ХДУХТ, 29 жовтня 2015 р. Харків: ХДУХТ, 2015. С. 43-44.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/39616
Располагается в коллекциях:Проблеми енергоефективності та якості в процесах сушіння харчової сировини

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Problemy_enerhoefek_yakosti_2015_43-44.pdf239.5 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.