Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/39616
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorМихайлов, В. М.-
dc.contributor.authorБабкіна, І. В.-
dc.contributor.authorЯцук, А. Л.-
dc.date.accessioned2023-09-19T08:28:23Z-
dc.date.available2023-09-19T08:28:23Z-
dc.date.issued2015-
dc.identifier.citationМихайлов В. М., Бабкіна І. В., Яцук А. Л. Підвищення енергоефективності використання обладнання для формування борошняних виробів. Проблеми енергоефективності та якості в процесах сушіння харчової сировини: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. до 25-річчя факультету обладнання та технічного сервісу ХДУХТ, 29 жовтня 2015 р. Харків: ХДУХТ, 2015. С. 43-44.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/39616-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ХДУХТuk_UA
dc.titleПідвищення енергоефективності використання обладнання для формування борошняних виробівuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Проблеми енергоефективності та якості в процесах сушіння харчової сировини

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Problemy_enerhoefek_yakosti_2015_43-44.pdf239.5 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.