Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/38912
Назва: Водаяк чинник формування та збереження якості харчових продуктів
Автори: Войник, В. І.
Науковий керівник : Бабіч, А. О.
Дата публікації: 2013
Видавництво: Харків: ХДУХТ
Бібліографічний опис: Войник В. І. Водаяк чинник формування та збереження якості харчових продуктів. Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 25 квітня 2013 р.; наук. кер.Бабіч А. О. Харків: ХДУХТ, 2013. Ч. 1. С.234.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/38912
Розташовується у зібраннях:Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
t_25.04.2013_1_234-234.pdf144.58 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.