Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/38912
Название: Водаяк чинник формування та збереження якості харчових продуктів
Авторы: Войник, В. І.
Научный руководитель: Бабіч, А. О.
Дата публикации: 2013
Издательство: Харків: ХДУХТ
Библиографическое описание: Войник В. І. Водаяк чинник формування та збереження якості харчових продуктів. Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 25 квітня 2013 р.; наук. кер.Бабіч А. О. Харків: ХДУХТ, 2013. Ч. 1. С.234.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/38912
Располагается в коллекциях:Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
t_25.04.2013_1_234-234.pdf144.58 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.