Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/38912
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.advisorБабіч, А. О.-
dc.contributor.authorВойник, В. І.-
dc.date.accessioned2023-09-05T09:25:15Z-
dc.date.available2023-09-05T09:25:15Z-
dc.date.issued2013-
dc.identifier.citationВойник В. І. Водаяк чинник формування та збереження якості харчових продуктів. Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 25 квітня 2013 р.; наук. кер.Бабіч А. О. Харків: ХДУХТ, 2013. Ч. 1. С.234.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/38912-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ХДУХТuk_UA
dc.titleВодаяк чинник формування та збереження якості харчових продуктівuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
t_25.04.2013_1_234-234.pdf144.58 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.