Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/38912
Title: Водаяк чинник формування та збереження якості харчових продуктів
Authors: Войник, В. І.
metadata.dc.contributor.advisor: Бабіч, А. О.
Issue Date: 2013
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Войник В. І. Водаяк чинник формування та збереження якості харчових продуктів. Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 25 квітня 2013 р.; наук. кер.Бабіч А. О. Харків: ХДУХТ, 2013. Ч. 1. С.234.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/38912
Appears in Collections:Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
t_25.04.2013_1_234-234.pdf144.58 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.