Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/38605
Title: Самостійна практична підготовка як віддзеркалення компетентнісних якостей фахівця ресторанно-готельної індустрії
Authors: Афукова, Н. О.
Горєлков, Д. В.
Червноий, В. М.
Issue Date: 2016
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Афукова Н. О., Горєлков Д. В., Червноий В. М. Самостійна практична підготовка як віддзеркалення компетентнісних якостей фахівця ресторанно-готельної індустрії. Модернізація вищої освіти та проблеми управління якістю підготовки фахівців. Сучасна парадигма вищої освіти: тези доп. ХІІІ Всеукр. наук.-метод. конф., 30 вересня 2016 р. Харків: ХДУХТ, 2016. С. 177-178.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/38605
Appears in Collections:Модернізація вищої освіти та проблеми управління якістю підготовки фахівців. Сучасна парадигма вищої освіти

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Modernizatsiya_vyshchoyi_osvity_2016_177-178.pdf110.04 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.