Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/38605
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorАфукова, Н. О.-
dc.contributor.authorГорєлков, Д. В.-
dc.contributor.authorЧервноий, В. М.-
dc.date.accessioned2023-09-01T06:56:59Z-
dc.date.available2023-09-01T06:56:59Z-
dc.date.issued2016-
dc.identifier.citationАфукова Н. О., Горєлков Д. В., Червноий В. М. Самостійна практична підготовка як віддзеркалення компетентнісних якостей фахівця ресторанно-готельної індустрії. Модернізація вищої освіти та проблеми управління якістю підготовки фахівців. Сучасна парадигма вищої освіти: тези доп. ХІІІ Всеукр. наук.-метод. конф., 30 вересня 2016 р. Харків: ХДУХТ, 2016. С. 177-178.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/38605-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ХДУХТuk_UA
dc.titleСамостійна практична підготовка як віддзеркалення компетентнісних якостей фахівця ресторанно-готельної індустріїuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Модернізація вищої освіти та проблеми управління якістю підготовки фахівців. Сучасна парадигма вищої освіти

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Modernizatsiya_vyshchoyi_osvity_2016_177-178.pdf110.04 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.