Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/3383
Назва: | Оцінка якості нових настоянок зі зниженим токсичним ефектом |
Автори: | Головко, М. П. Пенкіна, Н. М. Колесник, В. В. |
Ключові слова: | настоянки;якість;знижений токсичний ефект |
Дата публікації: | 2013 |
Видавництво: | Харківський державний університет харчування та торгівлі |
Бібліографічний опис: | Головко М. П., Пенкіна Н. М., Колесник В. В. Оцінка якості нових настоянок зі зниженим токсичним ефектом. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2013. Вип. 2(18). C. 211-216. |
Короткий огляд (реферат): | Розглянуто питання товарознавчої оцінки якості алкогольних
настоянок зі зниженим токсичним ефектом. Проведено органолептичну,
фізико-хімічну оцінку якості та визначено показники безпеки дослідних
зразків. The issues of merchandise quality evaluation of alcoholic liquors with low toxic effect were considered. Organoleptic, physical and chemical evaluation of the quality was conducted and safety indices of experimental samples were defermined. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/3383 |
Розташовується у зібраннях: | Випуск 2 (18) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Pt_2013_2_34.pdf | 236.18 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.