Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/3383
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Головко, М. П. | - |
dc.contributor.author | Пенкіна, Н. М. | - |
dc.contributor.author | Колесник, В. В. | - |
dc.date.accessioned | 2022-07-18T06:14:19Z | - |
dc.date.available | 2022-07-18T06:14:19Z | - |
dc.date.issued | 2013 | - |
dc.identifier.citation | Головко М. П., Пенкіна Н. М., Колесник В. В. Оцінка якості нових настоянок зі зниженим токсичним ефектом. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2013. Вип. 2(18). C. 211-216. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/3383 | - |
dc.description.abstract | Розглянуто питання товарознавчої оцінки якості алкогольних настоянок зі зниженим токсичним ефектом. Проведено органолептичну, фізико-хімічну оцінку якості та визначено показники безпеки дослідних зразків. | uk_UA |
dc.description.abstract | The issues of merchandise quality evaluation of alcoholic liquors with low toxic effect were considered. Organoleptic, physical and chemical evaluation of the quality was conducted and safety indices of experimental samples were defermined. | uk_UA |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | Харківський державний університет харчування та торгівлі | uk_UA |
dc.subject | настоянки | - |
dc.subject | якість | - |
dc.subject | знижений токсичний ефект | - |
dc.title | Оцінка якості нових настоянок зі зниженим токсичним ефектом | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Appears in Collections: | Випуск 2 (18) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Pt_2013_2_34.pdf | 236.18 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.