Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/3383
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorГоловко, М. П.-
dc.contributor.authorПенкіна, Н. М.-
dc.contributor.authorКолесник, В. В.-
dc.date.accessioned2022-07-18T06:14:19Z-
dc.date.available2022-07-18T06:14:19Z-
dc.date.issued2013-
dc.identifier.citationГоловко М. П., Пенкіна Н. М., Колесник В. В. Оцінка якості нових настоянок зі зниженим токсичним ефектом. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2013. Вип. 2(18). C. 211-216.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/3383-
dc.description.abstractРозглянуто питання товарознавчої оцінки якості алкогольних настоянок зі зниженим токсичним ефектом. Проведено органолептичну, фізико-хімічну оцінку якості та визначено показники безпеки дослідних зразків.uk_UA
dc.description.abstractThe issues of merchandise quality evaluation of alcoholic liquors with low toxic effect were considered. Organoleptic, physical and chemical evaluation of the quality was conducted and safety indices of experimental samples were defermined.uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарківський державний університет харчування та торгівліuk_UA
dc.subjectнастоянки-
dc.subjectякість-
dc.subjectзнижений токсичний ефект-
dc.titleОцінка якості нових настоянок зі зниженим токсичним ефектомuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Випуск 2 (18)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Pt_2013_2_34.pdf236.18 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.