Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/3383
Название: Оцінка якості нових настоянок зі зниженим токсичним ефектом
Авторы: Головко, М. П.
Пенкіна, Н. М.
Колесник, В. В.
Ключевые слова: настоянки;якість;знижений токсичний ефект
Дата публикации: 2013
Издательство: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Библиографическое описание: Головко М. П., Пенкіна Н. М., Колесник В. В. Оцінка якості нових настоянок зі зниженим токсичним ефектом. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2013. Вип. 2(18). C. 211-216.
Краткий осмотр (реферат): Розглянуто питання товарознавчої оцінки якості алкогольних настоянок зі зниженим токсичним ефектом. Проведено органолептичну, фізико-хімічну оцінку якості та визначено показники безпеки дослідних зразків.
The issues of merchandise quality evaluation of alcoholic liquors with low toxic effect were considered. Organoleptic, physical and chemical evaluation of the quality was conducted and safety indices of experimental samples were defermined.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/3383
Располагается в коллекциях:Випуск 2 (18)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Pt_2013_2_34.pdf236.18 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.