Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/33355
Назва: Визначення корисної енергії, що потрібна для досягнення картоплею кулінарної готовності
Автори: Ноздрачова, О. С.
Борисов, П. С.
Бирдін, Д. М.
Науковий керівник : Мартиненко Л. Г.
Дата публікації: 2015
Видавництво: Харків: ХДУХТ
Бібліографічний опис: Ноздрачова О. С., Борисов П. С., Бирдін Д. М. Визначення корисної енергії, що потрібна для досягнення картоплею кулінарної готовності. Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 2 квітня 2015 р.; наук. кер. Мартиненко Л. Г. Харків: ХДУХТ, 2015. Ч. 1. С. 413.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/33355
Розташовується у зібраннях:Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Innovatsiyni_tekhnolohiyi_rozvytku_2015_1_413.pdf192.25 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.