Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/33355
Название: | Визначення корисної енергії, що потрібна для досягнення картоплею кулінарної готовності |
Авторы: | Ноздрачова, О. С. Борисов, П. С. Бирдін, Д. М. |
Научный руководитель: | Мартиненко Л. Г. |
Дата публикации: | 2015 |
Издательство: | Харків: ХДУХТ |
Библиографическое описание: | Ноздрачова О. С., Борисов П. С., Бирдін Д. М. Визначення корисної енергії, що потрібна для досягнення картоплею кулінарної готовності. Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 2 квітня 2015 р.; наук. кер. Мартиненко Л. Г. Харків: ХДУХТ, 2015. Ч. 1. С. 413. |
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/33355 |
Располагается в коллекциях: | Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
Innovatsiyni_tekhnolohiyi_rozvytku_2015_1_413.pdf | 192.25 kB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.