Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/33355
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.advisorМартиненко Л. Г.-
dc.contributor.authorНоздрачова, О. С.-
dc.contributor.authorБорисов, П. С.-
dc.contributor.authorБирдін, Д. М.-
dc.date.accessioned2023-05-30T05:50:15Z-
dc.date.available2023-05-30T05:50:15Z-
dc.date.issued2015-
dc.identifier.citationНоздрачова О. С., Борисов П. С., Бирдін Д. М. Визначення корисної енергії, що потрібна для досягнення картоплею кулінарної готовності. Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 2 квітня 2015 р.; наук. кер. Мартиненко Л. Г. Харків: ХДУХТ, 2015. Ч. 1. С. 413.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/33355-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ХДУХТuk_UA
dc.titleВизначення корисної енергії, що потрібна для досягнення картоплею кулінарної готовностіuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Innovatsiyni_tekhnolohiyi_rozvytku_2015_1_413.pdf192.25 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.