Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/31010
Название: Дослідження впливу рецептурних компонентів на температуру теплової обробки пасти закусочної
Другие названия: Исследование влияния рецептурных компонентов на температуру тепловой обработки пасты закусочной
Study of components on prescription heat treatment temperature paste diner
Авторы: Гурський, П. В.
Перцевий, Ф. В.
Бідюк, Д. О.
Обозна, М. В.
Дата публикации: 2014
Издательство: Харків: ХНТУСГ
Библиографическое описание: Гурський П. В. , Перцевий Ф. В. , Бідюк Д. О. , Обозна М. В. Дослідження впливу рецептурних компонентів на температуру теплової обробки пасти закусочної. Вісник Харківського національного технічного університету сільського господарства. Вип. 152 «Сучасні напрямки технології та механізації процесів переробних і харчових виробництв». 2014. С. 256-260
Серия/номер: Вісник Харків. нац. техн. ун-т. сіл. госп. ім. П. Василенка;№ 152
Краткий осмотр (реферат): Досліджено вплив концентрації сиру кисломолочного нежирного, олії рафінованої дезодорованої та агару на температуру теплової обробки пасти закусочної. Встановлено залежність термічної стійкості білкової основи пасти від її вологоутримуючої здатності
Исследовано влияние концентрации творога нежирного, масла рафинированного дезодорированной и агара на температуру тепловой обработки пасты закусочной. Установлена зависимость термической стойкости белковой основы пасты от нее влагоудерживающей способности
The influence of the concentration of low-fat cottage cheese, butter refined deodorized and agar temperature cooking pasta eatery. The dependence of the thermal stability of protein-based pasta from its waterholding capacity
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/31010
Располагается в коллекциях:Вип. 152: Сучасні напрямки технології та механізації процесів переробних і харчових виробництв

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
VISNUK_№152_2014_39.pdf271.57 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.