Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/31010
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Гурський, П. В. | - |
dc.contributor.author | Перцевий, Ф. В. | - |
dc.contributor.author | Бідюк, Д. О. | - |
dc.contributor.author | Обозна, М. В. | - |
dc.date.accessioned | 2023-04-27T11:19:04Z | - |
dc.date.available | 2023-04-27T11:19:04Z | - |
dc.date.issued | 2014 | - |
dc.identifier.citation | Гурський П. В. , Перцевий Ф. В. , Бідюк Д. О. , Обозна М. В. Дослідження впливу рецептурних компонентів на температуру теплової обробки пасти закусочної. Вісник Харківського національного технічного університету сільського господарства. Вип. 152 «Сучасні напрямки технології та механізації процесів переробних і харчових виробництв». 2014. С. 256-260 | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/31010 | - |
dc.description.abstract | Досліджено вплив концентрації сиру кисломолочного нежирного, олії рафінованої дезодорованої та агару на температуру теплової обробки пасти закусочної. Встановлено залежність термічної стійкості білкової основи пасти від її вологоутримуючої здатності | uk_UA |
dc.description.abstract | Исследовано влияние концентрации творога нежирного, масла рафинированного дезодорированной и агара на температуру тепловой обработки пасты закусочной. Установлена зависимость термической стойкости белковой основы пасты от нее влагоудерживающей способности | uk_UA |
dc.description.abstract | The influence of the concentration of low-fat cottage cheese, butter refined deodorized and agar temperature cooking pasta eatery. The dependence of the thermal stability of protein-based pasta from its waterholding capacity | uk_UA |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | Харків: ХНТУСГ | uk_UA |
dc.relation.ispartofseries | Вісник Харків. нац. техн. ун-т. сіл. госп. ім. П. Василенка;№ 152 | - |
dc.title | Дослідження впливу рецептурних компонентів на температуру теплової обробки пасти закусочної | uk_UA |
dc.title.alternative | Исследование влияния рецептурных компонентов на температуру тепловой обработки пасты закусочной | uk_UA |
dc.title.alternative | Study of components on prescription heat treatment temperature paste diner | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | Вип. 152: Сучасні напрямки технології та механізації процесів переробних і харчових виробництв |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
VISNUK_№152_2014_39.pdf | 271.57 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.