Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/31010
Title: | Дослідження впливу рецептурних компонентів на температуру теплової обробки пасти закусочної |
Other Titles: | Исследование влияния рецептурных компонентов на температуру тепловой обработки пасты закусочной Study of components on prescription heat treatment temperature paste diner |
Authors: | Гурський, П. В. Перцевий, Ф. В. Бідюк, Д. О. Обозна, М. В. |
Issue Date: | 2014 |
Publisher: | Харків: ХНТУСГ |
Citation: | Гурський П. В. , Перцевий Ф. В. , Бідюк Д. О. , Обозна М. В. Дослідження впливу рецептурних компонентів на температуру теплової обробки пасти закусочної. Вісник Харківського національного технічного університету сільського господарства. Вип. 152 «Сучасні напрямки технології та механізації процесів переробних і харчових виробництв». 2014. С. 256-260 |
Series/Report no.: | Вісник Харків. нац. техн. ун-т. сіл. госп. ім. П. Василенка;№ 152 |
Abstract: | Досліджено вплив концентрації сиру кисломолочного нежирного, олії рафінованої дезодорованої та агару на температуру теплової обробки пасти закусочної. Встановлено залежність термічної стійкості білкової основи пасти від її вологоутримуючої здатності Исследовано влияние концентрации творога нежирного, масла рафинированного дезодорированной и агара на температуру тепловой обработки пасты закусочной. Установлена зависимость термической стойкости белковой основы пасты от нее влагоудерживающей способности The influence of the concentration of low-fat cottage cheese, butter refined deodorized and agar temperature cooking pasta eatery. The dependence of the thermal stability of protein-based pasta from its waterholding capacity |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/31010 |
Appears in Collections: | Вип. 152: Сучасні напрямки технології та механізації процесів переробних і харчових виробництв |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
VISNUK_№152_2014_39.pdf | 271.57 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.