Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/30603
Назва: Дослідження енерговитратності технологічного процесу помелу зерна
Інші назви: Исследование энергозатратности технологического процесса помола зерна
Research of energozatratnosti of technological process of grade of grain
Автори: Гурський, П. В.
Токолов, Ю. І.
Іваненко, С. Г.
Домніч, М. І.
Дата публікації: 2014
Видавництво: Харків: ХНТУСГ
Бібліографічний опис: Гурський П. В. , Токолов Ю. І. , Іваненко С. Г. , Домніч М. І. Дослідження енерговитратності технологічного процесу помелу зерна. Вісник Харківського національного технічного університету сільського господарства. Вип. 152 «Сучасні напрямки технології та механізації процесів переробних і харчових виробництв». 2014. С. 59-64
Серія/номер: Вісник Харків. нац. техн. ун-т. сіл. госп. ім. П. Василенка;№ 152
Короткий огляд (реферат): Проаналізовано схеми використання технологічного процесу помелу зерна на борошномельних підприємствах різної потужності. Досліджено чинники, які впливають на ступінь здрібнення зерна та питомі витрати електроенергії з урахуванням якості борошна згідно з нормативною документацією
Проанализированы схемы использования технологического процесса помола на мукомольных предприятиях разной производительности. Исследованы факторы, которые влияют на степень измельчения зерна и удельные затраты электроэнергии с учетом качества муки согласно нормативной документации
Analyzed usage patterns on the process of grinding mills of various capacities. The factors that affect the degree of fineness of grain and the specific electricity consumption, taking into account the quality of flour according to regulatory documents
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/30603
Розташовується у зібраннях:Вип. 152: Сучасні напрямки технології та механізації процесів переробних і харчових виробництв

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
VISNUK_№152_2014_10.pdf409.8 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.