Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/30603
Название: Дослідження енерговитратності технологічного процесу помелу зерна
Другие названия: Исследование энергозатратности технологического процесса помола зерна
Research of energozatratnosti of technological process of grade of grain
Авторы: Гурський, П. В.
Токолов, Ю. І.
Іваненко, С. Г.
Домніч, М. І.
Дата публикации: 2014
Издательство: Харків: ХНТУСГ
Библиографическое описание: Гурський П. В. , Токолов Ю. І. , Іваненко С. Г. , Домніч М. І. Дослідження енерговитратності технологічного процесу помелу зерна. Вісник Харківського національного технічного університету сільського господарства. Вип. 152 «Сучасні напрямки технології та механізації процесів переробних і харчових виробництв». 2014. С. 59-64
Серия/номер: Вісник Харків. нац. техн. ун-т. сіл. госп. ім. П. Василенка;№ 152
Краткий осмотр (реферат): Проаналізовано схеми використання технологічного процесу помелу зерна на борошномельних підприємствах різної потужності. Досліджено чинники, які впливають на ступінь здрібнення зерна та питомі витрати електроенергії з урахуванням якості борошна згідно з нормативною документацією
Проанализированы схемы использования технологического процесса помола на мукомольных предприятиях разной производительности. Исследованы факторы, которые влияют на степень измельчения зерна и удельные затраты электроэнергии с учетом качества муки согласно нормативной документации
Analyzed usage patterns on the process of grinding mills of various capacities. The factors that affect the degree of fineness of grain and the specific electricity consumption, taking into account the quality of flour according to regulatory documents
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/30603
Располагается в коллекциях:Вип. 152: Сучасні напрямки технології та механізації процесів переробних і харчових виробництв

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
VISNUK_№152_2014_10.pdf409.8 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.