Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/30032
Title: Дослідження стану жирової фази в мікроструктурі суспензії добавки із насіння льону
Authors: Махоніна, М. Ю.
Рашевська, Т. О.
Issue Date: 19-May-2011
Publisher: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Citation: Махоніна М.Ю., Рашевська Т.О. Дослідження стану жирової фази в мікроструктурі суспензії добавки із насіння льону. Прогресивна техніка та технології харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі. Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг: тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків, 19 трав. 2011 р. Харків: ХДУХТ, 2011. Ч. 1. С. 51
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/30032
Appears in Collections:Прогресивна техніка та технології харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі. Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Tezy dop. Mizhnar. nauk._prakt. konf. 19.05.2011 r_1-51.pdf199.04 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.