Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/30032
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorМахоніна, М. Ю.-
dc.contributor.authorРашевська, Т. О.-
dc.date.accessioned2023-04-16T14:18:12Z-
dc.date.available2023-04-16T14:18:12Z-
dc.date.issued2011-05-19-
dc.identifier.citationМахоніна М.Ю., Рашевська Т.О. Дослідження стану жирової фази в мікроструктурі суспензії добавки із насіння льону. Прогресивна техніка та технології харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі. Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг: тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків, 19 трав. 2011 р. Харків: ХДУХТ, 2011. Ч. 1. С. 51uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/30032-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарківський державний університет харчування та торгівліuk_UA
dc.titleДослідження стану жирової фази в мікроструктурі суспензії добавки із насіння льонуuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Прогресивна техніка та технології харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі. Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Tezy dop. Mizhnar. nauk._prakt. konf. 19.05.2011 r_1-51.pdf199.04 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.