Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/28649
Назва: | Технологія солодких страв із пінною структурою з використанням пектину-зостерину |
Автори: | Карандєй, А. В. |
Науковий керівник : | Гапоненко, В. О. |
Дата публікації: | 2013 |
Видавництво: | ХДУХТ |
Бібліографічний опис: | Карандєй А. В. Технологія солодких страв із пінною структурою з використанням пектину-зостерину. Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 25 квітня 2013 р.; наук. кер. Гапоненко В. О.Харків: ХДУХТ, 2013. Ч. 1. С. 20. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/28649 |
Розташовується у зібраннях: | Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
t_25.04.2013_1_19-19.pdf | 132.75 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.