Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/28649
Название: Технологія солодких страв із пінною структурою з використанням пектину-зостерину
Авторы: Карандєй, А. В.
Научный руководитель: Гапоненко, В. О.
Дата публикации: 2013
Издательство: ХДУХТ
Библиографическое описание: Карандєй А. В. Технологія солодких страв із пінною структурою з використанням пектину-зостерину. Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 25 квітня 2013 р.; наук. кер. Гапоненко В. О.Харків: ХДУХТ, 2013. Ч. 1. С. 20.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/28649
Располагается в коллекциях:Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
t_25.04.2013_1_19-19.pdf132.75 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.