Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 21 to 40 of 105
Issue Date | Title | Author(s) |
2011-05-19 | Створення навчальних фільмів на базі кафедри загальної та харчової хімії | Пілюгіна, І. С.; Аксьонова, О.Ф. |
2011-05-19 | Определение малых концентраций органических примесей в очищенной воде | Михайленко, В. Г.; Князева, О. И.; Гиль, З. П.; Антонов, А.В. |
2011-05-19 | Проблеми створення сукупностей добових раціонів харчування з високим вмістом збалансованого кальцію | Крутовий, Ж. А.; Півненко, А. О. |
2011-05-19 | Про створення раціонів одноразового споживання зі збалансованим вмістом кальцію та максимальним вмістом йоду | Крутовий, Ж. А.; Манжос, Н. В.; Запаренко, Г. В.; Старчаєнко, О. Т. |
2011-05-19 | Нова методика поляриметричного визначення сахарози | Гусятинська, Н. А.; Чорна, Т. М.; Касян, І. М.; Штангеєв, В. О.; Молодницька, О. М. |
2011-05-19 | Порівняльна характеристика вмісту антиоксидантів у чайних напоях | Гурікова, І. М.; Добровольська, О. В. |
2011-05-19 | Використання математичного інструментарію для визначення конкурентоспроможності кулінарної продукції | Григоренко, О. М. |
2011-05-19 | Оптимізація технологічного процесу виробництва желейної продукції на основі драглеутворювачів різної природи методом математичного моделювання | Григоренко, А. М.; Торяник, Д. О.; Фощан, А. Л. |
2011-05-19 | Development of new research methods of dispersion in food powders | Vorontsova, Z. V.; Pavliuk, I. N. |
2011-05-19 | Прогнозування змін у часі хлібопекарної продукції з використанням ємнісних вимірювальних перетворювачів та поточний контроль її структурних змін | Арсеньєва, Л. Ю.; Тарасенко, І. В.; Рудик, К. В.; Тарасенко, С. Д. |
2011-05-19 | Визначення параметрів якості йодованої солі | Аксьонова, О. Ф.; Отрошко, Н. О.; Бойко, Н. В.; Торяник, Д. О. |
2011-05-19 | Использование витаминов и биологически активных добавок при переработке рыбного сырья в вспененные смеси | Яшонков, А. А. |
2011-05-19 | Вплив конструктивних особливостей перемішуючих пристроїв на перебіг теплообмінних процесів | Черевко, О .І.; Михайлов, В. М.; Маяк, В. І.; Маяк, О. А. |
2011-04-19 | Удосконалення пристрою для смаження січених виробів | Черевко, О. І.; Михайлов, В. М.; Ляшенко, Б. В. |
2011-05-19 | Збагачення м’ясних кулінарних виробів рослинними мікронутрієнтами | Черевко, О. І.; Михайлов, В. М.; Лебединець, І. В. |
2011-05-19 | Способы увлажнения муки в шнековых макаронных прессах | Фалько, А. Л.; Миронова, Н. А. |
2011-05-19 | Дослідження процесів теплообміну при струменевому зрошенні поверхонь нагрівання | Ткачук, Р. А.; Іванова, Л. І. |
2011-05-19 | Удосконалення процесу очищення бульб картоплі з метою покращення якості | Терешкін, О. Г.; Дмитревський, Д. В.; Дуб, В. В. |
2011-05-19 | Напрямки удосконалення процесу очищення цибульних овочів | Терешкін, О. Г.; Горєлков, Д. В.; Прокоп’єва, О.О. |
2011-05-19 | Утворення дисперсної фази в колонному роторному масообмінному апараті | Твердохліб, О.О.; Штефан, Е. В. |
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 21 to 40 of 105