Прогресивна техніка та технології харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі. Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг : [105] Collection home page

Browse
Subscribe to this collection to receive daily e-mail notification of new additions RSS Feed RSS Feed RSS Feed
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 21 to 40 of 105
Issue DateTitleAuthor(s)
2011-05-19Створення навчальних фільмів на базі кафедри загальної та харчової хіміїПілюгіна, І. С.; Аксьонова, О.Ф.
2011-05-19Определение малых концентраций органических примесей в очищенной водеМихайленко, В. Г.; Князева, О. И.; Гиль, З. П.; Антонов, А.В.
2011-05-19Проблеми створення сукупностей добових раціонів харчування з високим вмістом збалансованого кальціюКрутовий, Ж. А.; Півненко, А. О.
2011-05-19Про створення раціонів одноразового споживання зі збалансованим вмістом кальцію та максимальним вмістом йодуКрутовий, Ж. А.; Манжос, Н. В.; Запаренко, Г. В.; Старчаєнко, О. Т.
2011-05-19Нова методика поляриметричного визначення сахарозиГусятинська, Н. А.; Чорна, Т. М.; Касян, І. М.; Штангеєв, В. О.; Молодницька, О. М.
2011-05-19Порівняльна характеристика вмісту антиоксидантів у чайних напояхГурікова, І. М.; Добровольська, О. В.
2011-05-19Використання математичного інструментарію для визначення конкурентоспроможності кулінарної продукціїГригоренко, О. М.
2011-05-19Оптимізація технологічного процесу виробництва желейної продукції на основі драглеутворювачів різної природи методом математичного моделюванняГригоренко, А. М.; Торяник, Д. О.; Фощан, А. Л.
2011-05-19Development of new research methods of dispersion in food powdersVorontsova, Z. V.; Pavliuk, I. N.
2011-05-19Прогнозування змін у часі хлібопекарної продукції з використанням ємнісних вимірювальних перетворювачів та поточний контроль її структурних змінАрсеньєва, Л. Ю.; Тарасенко, І. В.; Рудик, К. В.; Тарасенко, С. Д.
2011-05-19Визначення параметрів якості йодованої соліАксьонова, О. Ф.; Отрошко, Н. О.; Бойко, Н. В.; Торяник, Д. О.
2011-05-19Использование витаминов и биологически активных добавок при переработке рыбного сырья в вспененные смесиЯшонков, А. А.
2011-05-19Вплив конструктивних особливостей перемішуючих пристроїв на перебіг теплообмінних процесівЧеревко, О .І.; Михайлов, В. М.; Маяк, В. І.; Маяк, О. А.
2011-04-19Удосконалення пристрою для смаження січених виробівЧеревко, О. І.; Михайлов, В. М.; Ляшенко, Б. В.
2011-05-19Збагачення м’ясних кулінарних виробів рослинними мікронутрієнтамиЧеревко, О. І.; Михайлов, В. М.; Лебединець, І. В.
2011-05-19Способы увлажнения муки в шнековых макаронных прессахФалько, А. Л.; Миронова, Н. А.
2011-05-19Дослідження процесів теплообміну при струменевому зрошенні поверхонь нагріванняТкачук, Р. А.; Іванова, Л. І.
2011-05-19Удосконалення процесу очищення бульб картоплі з метою покращення якостіТерешкін, О. Г.; Дмитревський, Д. В.; Дуб, В. В.
2011-05-19Напрямки удосконалення процесу очищення цибульних овочівТерешкін, О. Г.; Горєлков, Д. В.; Прокоп’єва, О.О.
2011-05-19Утворення дисперсної фази в колонному роторному масообмінному апаратіТвердохліб, О.О.; Штефан, Е. В.
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 21 to 40 of 105