Прогресивна техніка та технології харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі. Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг : [105] Головна сторінка зібрання Перегляд статистики

Перегляд
Підпишіться на це зібрання, щоб щодня отримувати повідомлення по електронній пошті про нові додавання RSS Feed RSS Feed RSS Feed
Матеріали зібрання (Сортування за Дати збереження у за спаданням порядку): 21 до 40 з 105
Дата випускуНазваАвтор(и)
2011-05-19Створення навчальних фільмів на базі кафедри загальної та харчової хіміїПілюгіна, І. С.; Аксьонова, О.Ф.
2011-05-19Определение малых концентраций органических примесей в очищенной водеМихайленко, В. Г.; Князева, О. И.; Гиль, З. П.; Антонов, А.В.
2011-05-19Проблеми створення сукупностей добових раціонів харчування з високим вмістом збалансованого кальціюКрутовий, Ж. А.; Півненко, А. О.
2011-05-19Про створення раціонів одноразового споживання зі збалансованим вмістом кальцію та максимальним вмістом йодуКрутовий, Ж. А.; Манжос, Н. В.; Запаренко, Г. В.; Старчаєнко, О. Т.
2011-05-19Нова методика поляриметричного визначення сахарозиГусятинська, Н. А.; Чорна, Т. М.; Касян, І. М.; Штангеєв, В. О.; Молодницька, О. М.
2011-05-19Порівняльна характеристика вмісту антиоксидантів у чайних напояхГурікова, І. М.; Добровольська, О. В.
2011-05-19Використання математичного інструментарію для визначення конкурентоспроможності кулінарної продукціїГригоренко, О. М.
2011-05-19Оптимізація технологічного процесу виробництва желейної продукції на основі драглеутворювачів різної природи методом математичного моделюванняГригоренко, А. М.; Торяник, Д. О.; Фощан, А. Л.
2011-05-19Development of new research methods of dispersion in food powdersVorontsova, Z. V.; Pavliuk, I. N.
2011-05-19Прогнозування змін у часі хлібопекарної продукції з використанням ємнісних вимірювальних перетворювачів та поточний контроль її структурних змінАрсеньєва, Л. Ю.; Тарасенко, І. В.; Рудик, К. В.; Тарасенко, С. Д.
2011-05-19Визначення параметрів якості йодованої соліАксьонова, О. Ф.; Отрошко, Н. О.; Бойко, Н. В.; Торяник, Д. О.
2011-05-19Использование витаминов и биологически активных добавок при переработке рыбного сырья в вспененные смесиЯшонков, А. А.
2011-05-19Вплив конструктивних особливостей перемішуючих пристроїв на перебіг теплообмінних процесівЧеревко, О .І.; Михайлов, В. М.; Маяк, В. І.; Маяк, О. А.
2011-04-19Удосконалення пристрою для смаження січених виробівЧеревко, О. І.; Михайлов, В. М.; Ляшенко, Б. В.
2011-05-19Збагачення м’ясних кулінарних виробів рослинними мікронутрієнтамиЧеревко, О. І.; Михайлов, В. М.; Лебединець, І. В.
2011-05-19Способы увлажнения муки в шнековых макаронных прессахФалько, А. Л.; Миронова, Н. А.
2011-05-19Дослідження процесів теплообміну при струменевому зрошенні поверхонь нагріванняТкачук, Р. А.; Іванова, Л. І.
2011-05-19Удосконалення процесу очищення бульб картоплі з метою покращення якостіТерешкін, О. Г.; Дмитревський, Д. В.; Дуб, В. В.
2011-05-19Напрямки удосконалення процесу очищення цибульних овочівТерешкін, О. Г.; Горєлков, Д. В.; Прокоп’єва, О.О.
2011-05-19Утворення дисперсної фази в колонному роторному масообмінному апаратіТвердохліб, О.О.; Штефан, Е. В.
Матеріали зібрання (Сортування за Дати збереження у за спаданням порядку): 21 до 40 з 105