Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/33527
Title: Использование витаминов и биологически активных добавок при переработке рыбного сырья в вспененные смеси
Authors: Яшонков, А. А.
Issue Date: 19-May-2011
Publisher: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Citation: Яшонков А.А. Использование витаминов и биологически активных добавок при переработке рыбного сырья в вспененные смеси. Прогресивна техніка та технології харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі. Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг: тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків, 19 трав. 2011 р. Харків: ХДУХТ, 2011. Ч. 2. С. 71
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/33527
Appears in Collections:Прогресивна техніка та технології харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі. Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Tezy dop.Mizhnar.nauk._prakt.konf.19.05.2011_2-71.pdf201.71 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.