Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/33573
Title: Development of new research methods of dispersion in food powders
Other Titles: Розробка методів дослідження дисперсності харчових порошків
Authors: Vorontsova, Z. V.
Pavliuk, I. N.
Issue Date: 19-May-2011
Publisher: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Citation: Vorontsova Z.V., Pavliuk I.N. Development of new research methods of dispersion in food powders . Прогресивна техніка та технології харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі. Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг: тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків, 19 трав. 2011 р. Харків: ХДУХТ, 2011. Ч. 2. С. 73-74
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/33573
Appears in Collections:Прогресивна техніка та технології харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі. Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Tezy dop.Mizhnar.nauk._prakt.konf.19.05.2011_2-73-74.pdf329.37 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.