Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 41 to 60 of 105
Issue Date | Title | Author(s) |
2011-05-19 | Аналіз способів отримання вершкового масла | Сукманов, В. О.; Громов, С. В. |
2011-05-19 | Удосконалення конструкції пристрою для формування джгутоподібних виробів із начинками | Сидоренко, С. І.; Деканський, В. Є.; Чумак, Д. С. |
2011-05-19 | Дослідження процесу подавання начинки під час багаторядного формування джгутоподібних виробів | Сидоренко, С. І.; Деканський, В. Є.; Чумак, Д. С. |
2011-05-19 | Удосконалення ділянки лінії „шокового заморожування” овочів та фруктів | Семенюк, Д. П.; Куценко, В. А. |
2011-05-19 | Застосування рідкого льоду в системі Blanco Ice | Семенюк, Д. П. |
2011-05-19 | Знежирення поверхні алюмінієвих виробів у водних розчинах аміноспиртів | Самойленко, С.О. |
2011-05-19 | Засоби визначення енергоефективності тепломасообмінного модуля ЗТП-сушарки з внутрішнім нагрівачем | Потапов, В. О.; Якушенко, Є. М. |
2011-05-19 | Методи дослідження теплофізичних властивостей рідин | Потапов, В. О.; Шевченко, С. О. |
2011-05-19 | Шляхи підвищення експлуатаційних показників жарильного обладнання з використанням олігоорганосилоксанових речовин | Потапов, В. О.; Петренко, О. В. |
2011-05-19 | Перспективы повышения энергоэффективности холодильного оборудования за счет утилизации сбросной теплоты | Потапов, В .А.; Мольский, C. М.; Качалов, В. В. |
2011-04 | Аналіз залежності розподілу розмірів часточок жирової фази в емульсії від частоти та тривалості ультразвукової обробки | Постнов, Г. М.; Червоний, В .М. |
2011-05-19 | Теоретичні передумови використання блокованого псевдозрідженого шару як середовища для розділення компонентів вороху цибулі | Поперечний, А. М.; Лавицький, В. П.; Шаблій, Л.М. |
2011-05-19 | Дослідження кінетики конвективного сушіння кизилового пюре | Поперечний, А. М.; Корнійчук, В. Г.; Варваріна, Н. М. |
2011-05-19 | Дослідження впливу товщини плівки на кінетику конвективного сушіння грибного пюре | Поперечний, А. М.; Гніцевич, В. А.; Корнійчук, В. Г.; Чехова, Н. С. |
2011-05-19 | Спосіб підготовки плодів коріандру до переробки | Подлєсний, А. А. |
2011-05 | Сучасні напрямки енергозбереження в галузі харчової індустрії | Петренко, О. В.; Якушенко, Є. М.; Василець, К. К. |
2011-05-19 | Методи переробки органічних відходів харчових підприємств у корисні енергоносії | Осьмак, О. О.; Серьогін, О. О. |
2011-05-19 | Розробка прогресивних технологій дрібнодисперсних систем на основі пряних овочів | Михайлова, С. В. |
2011-05-19 | Розрахунковий склад показників еволюції віброакустичних характеристик картоплечисток | Кіріченко, В. О. |
2011-05-19 | Новая технология приготовления бутербродов | Кащенко, В. Ф.; Назарова, Е. А. |
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 41 to 60 of 105