Прогресивна техніка та технології харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі. Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг : [105] Collection home page

Browse
Subscribe to this collection to receive daily e-mail notification of new additions RSS Feed RSS Feed RSS Feed
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 41 to 60 of 105
Issue DateTitleAuthor(s)
2011-05-19Аналіз способів отримання вершкового маслаСукманов, В. О.; Громов, С. В.
2011-05-19Удосконалення конструкції пристрою для формування джгутоподібних виробів із начинкамиСидоренко, С. І.; Деканський, В. Є.; Чумак, Д. С.
2011-05-19Дослідження процесу подавання начинки під час багаторядного формування джгутоподібних виробівСидоренко, С. І.; Деканський, В. Є.; Чумак, Д. С.
2011-05-19Удосконалення ділянки лінії „шокового заморожування” овочів та фруктівСеменюк, Д. П.; Куценко, В. А.
2011-05-19Застосування рідкого льоду в системі Blanco IceСеменюк, Д. П.
2011-05-19Знежирення поверхні алюмінієвих виробів у водних розчинах аміноспиртівСамойленко, С.О.
2011-05-19Засоби визначення енергоефективності тепломасообмінного модуля ЗТП-сушарки з внутрішнім нагрівачемПотапов, В. О.; Якушенко, Є. М.
2011-05-19Методи дослідження теплофізичних властивостей рідинПотапов, В. О.; Шевченко, С. О.
2011-05-19Шляхи підвищення експлуатаційних показників жарильного обладнання з використанням олігоорганосилоксанових речовинПотапов, В. О.; Петренко, О. В.
2011-05-19Перспективы повышения энергоэффективности холодильного оборудования за счет утилизации сбросной теплотыПотапов, В .А.; Мольский, C. М.; Качалов, В. В.
2011-04Аналіз залежності розподілу розмірів часточок жирової фази в емульсії від частоти та тривалості ультразвукової обробкиПостнов, Г. М.; Червоний, В .М.
2011-05-19Теоретичні передумови використання блокованого псевдозрідженого шару як середовища для розділення компонентів вороху цибуліПоперечний, А. М.; Лавицький, В. П.; Шаблій, Л.М.
2011-05-19Дослідження кінетики конвективного сушіння кизилового пюреПоперечний, А. М.; Корнійчук, В. Г.; Варваріна, Н. М.
2011-05-19Дослідження впливу товщини плівки на кінетику конвективного сушіння грибного пюреПоперечний, А. М.; Гніцевич, В. А.; Корнійчук, В. Г.; Чехова, Н. С.
2011-05-19Спосіб підготовки плодів коріандру до переробкиПодлєсний, А. А.
2011-05Сучасні напрямки енергозбереження в галузі харчової індустріїПетренко, О. В.; Якушенко, Є. М.; Василець, К. К.
2011-05-19Методи переробки органічних відходів харчових підприємств у корисні енергоносіїОсьмак, О. О.; Серьогін, О. О.
2011-05-19Розробка прогресивних технологій дрібнодисперсних систем на основі пряних овочівМихайлова, С. В.
2011-05-19Розрахунковий склад показників еволюції віброакустичних характеристик картоплечистокКіріченко, В. О.
2011-05-19Новая технология приготовления бутербродовКащенко, В. Ф.; Назарова, Е. А.
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 41 to 60 of 105