Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/24614
Назва: | Реологічні характеристики молочнокислих мікроорганізмів, відібраних для створення високоефективних заквашувальних композицій |
Автори: | Потемська, О. І. Даниленко, С. Г. |
Науковий керівник : | Кігель, Н. Ф. |
Дата публікації: | 2011 |
Видавництво: | Харків: ХДУХТ |
Бібліографічний опис: | Потемська О. І., Даниленко С. Г. Реологічні характеристики молочнокислих мікроорганізмів, відібраних для створення високоефективних заквашувальних композицій. Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 23 березня 2011 р.; наук. кер. Кігель Н. Ф. Харків: ХДУХТ, 2011. Ч. 1. С. 136. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/24614 |
Розташовується у зібраннях: | Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Aktualni_problemy_rozvytku_2011_1_136.pdf | 147.21 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.