Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/24614
Название: | Реологічні характеристики молочнокислих мікроорганізмів, відібраних для створення високоефективних заквашувальних композицій |
Авторы: | Потемська, О. І. Даниленко, С. Г. |
Научный руководитель: | Кігель, Н. Ф. |
Дата публикации: | 2011 |
Издательство: | Харків: ХДУХТ |
Библиографическое описание: | Потемська О. І., Даниленко С. Г. Реологічні характеристики молочнокислих мікроорганізмів, відібраних для створення високоефективних заквашувальних композицій. Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 23 березня 2011 р.; наук. кер. Кігель Н. Ф. Харків: ХДУХТ, 2011. Ч. 1. С. 136. |
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/24614 |
Располагается в коллекциях: | Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
Aktualni_problemy_rozvytku_2011_1_136.pdf | 147.21 kB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.