Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/24614
Название: Реологічні характеристики молочнокислих мікроорганізмів, відібраних для створення високоефективних заквашувальних композицій
Авторы: Потемська, О. І.
Даниленко, С. Г.
Научный руководитель: Кігель, Н. Ф.
Дата публикации: 2011
Издательство: Харків: ХДУХТ
Библиографическое описание: Потемська О. І., Даниленко С. Г. Реологічні характеристики молочнокислих мікроорганізмів, відібраних для створення високоефективних заквашувальних композицій. Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 23 березня 2011 р.; наук. кер. Кігель Н. Ф. Харків: ХДУХТ, 2011. Ч. 1. С. 136.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/24614
Располагается в коллекциях:Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Aktualni_problemy_rozvytku_2011_1_136.pdf147.21 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.