Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/22037
Назва: | Розширення асортименту кисломолочних продуктів та удосконалення методів їх збуту |
Інші назви: | Expansion of the range of fermented milk products and improvement of their distribution methods |
Автори: | Коломоєць, Анастасія Андріївна |
Науковий керівник : | Карбівнича, Т. В. |
Місце роботи: | Державний біотехнологічний університет, Кафедра торгівлі, готельно-ресторанної та митної справи |
Ключові слова: | молочна продукція;кисломолочний продукт;йогурт;якість;стандарт;харчові добавки;збут;інтернет-торгівля;електронна комерція |
Дата публікації: | 2022 |
Видавництво: | Харків: ДБТУ |
Бібліографічний опис: | Коломоєць А. А. Розширення асортименту кисломолочних продуктів та удосконалення методів їх збуту: кваліфікаційна робота другого (магістерського) рівня: спец. 076 Підприємництво, торгівля та біржова діяльність; наук. кер. Т. В. Карбівнича; Харків; ДБТУ. 2022. 85 с. |
Короткий огляд (реферат): | В роботі розглянуто асортимент кисломолочної продукції в Україні, проаналізовані тенденції виготовлення йогуртів, розроблений новий вид продукції для розширення асортименту йогуртів, проведена товарознавча оцінка якості розроблених зразків йогуртів з харчовими наповнювачами, розкриті методи збуту продукції та запропоноване вдосконалення збуту продукції для ТОВ «Молочна компанія «Галичина». |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/22037 |
Розташовується у зібраннях: | 076 - "Підприємництво, торгівля та біржова діяльність" (Магістри) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
dyplom_Kolomoyets_.pdf Restricted Access | 1.58 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити Запит копії | |
Anotatsiya_Kolomoyets_.pdf Restricted Access | 124.67 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити Запит копії |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.