Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/22037
Назва: Розширення асортименту кисломолочних продуктів та удосконалення методів їх збуту
Інші назви: Expansion of the range of fermented milk products and improvement of their distribution methods
Автори: Коломоєць, Анастасія Андріївна
Науковий керівник : Карбівнича, Т. В.
Місце роботи: Державний біотехнологічний університет, Кафедра торгівлі, готельно-ресторанної та митної справи
Ключові слова: молочна продукція;кисломолочний продукт;йогурт;якість;стандарт;харчові добавки;збут;інтернет-торгівля;електронна комерція
Дата публікації: 2022
Видавництво: Харків: ДБТУ
Бібліографічний опис: Коломоєць А. А. Розширення асортименту кисломолочних продуктів та удосконалення методів їх збуту: кваліфікаційна робота другого (магістерського) рівня: спец. 076 Підприємництво, торгівля та біржова діяльність; наук. кер. Т. В. Карбівнича; Харків; ДБТУ. 2022. 85 с.
Короткий огляд (реферат): В роботі розглянуто асортимент кисломолочної продукції в Україні, проаналізовані тенденції виготовлення йогуртів, розроблений новий вид продукції для розширення асортименту йогуртів, проведена товарознавча оцінка якості розроблених зразків йогуртів з харчовими наповнювачами, розкриті методи збуту продукції та запропоноване вдосконалення збуту продукції для ТОВ «Молочна компанія «Галичина».
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/22037
Розташовується у зібраннях:076 - "Підприємництво, торгівля та біржова діяльність" (Магістри)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
dyplom_Kolomoyets_.pdf
  Restricted Access
1.58 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити    Запит копії
Anotatsiya_Kolomoyets_.pdf
  Restricted Access
124.67 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити    Запит копії


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.