Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/22037
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.advisorКарбівнича, Т. В.-
dc.contributor.authorКоломоєць, Анастасія Андріївна-
dc.date.accessioned2023-02-06T20:02:02Z-
dc.date.available2023-02-06T20:02:02Z-
dc.date.issued2022-
dc.identifier.citationКоломоєць А. А. Розширення асортименту кисломолочних продуктів та удосконалення методів їх збуту: кваліфікаційна робота другого (магістерського) рівня: спец. 076 Підприємництво, торгівля та біржова діяльність; наук. кер. Т. В. Карбівнича; Харків; ДБТУ. 2022. 85 с.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/22037-
dc.description.abstractВ роботі розглянуто асортимент кисломолочної продукції в Україні, проаналізовані тенденції виготовлення йогуртів, розроблений новий вид продукції для розширення асортименту йогуртів, проведена товарознавча оцінка якості розроблених зразків йогуртів з харчовими наповнювачами, розкриті методи збуту продукції та запропоноване вдосконалення збуту продукції для ТОВ «Молочна компанія «Галичина».uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ДБТУuk_UA
dc.subjectмолочна продукціяuk_UA
dc.subjectкисломолочний продуктuk_UA
dc.subjectйогуртuk_UA
dc.subjectякістьuk_UA
dc.subjectстандартuk_UA
dc.subjectхарчові добавкиuk_UA
dc.subjectзбутuk_UA
dc.subjectінтернет-торгівляuk_UA
dc.subjectелектронна комерціяuk_UA
dc.titleРозширення асортименту кисломолочних продуктів та удосконалення методів їх збутуuk_UA
dc.title.alternativeExpansion of the range of fermented milk products and improvement of their distribution methodsuk_UA
dc.typeOtheruk_UA
dc.contributor.affiliationДержавний біотехнологічний університет, Кафедра торгівлі, готельно-ресторанної та митної справи-
Appears in Collections:076 - "Підприємництво, торгівля та біржова діяльність" (Магістри)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
dyplom_Kolomoyets_.pdf
  Restricted Access
1.58 MBAdobe PDFView/Open Request a copy
Anotatsiya_Kolomoyets_.pdf
  Restricted Access
124.67 kBAdobe PDFView/Open Request a copy


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.