Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/22037
Название: Розширення асортименту кисломолочних продуктів та удосконалення методів їх збуту
Другие названия: Expansion of the range of fermented milk products and improvement of their distribution methods
Авторы: Коломоєць, Анастасія Андріївна
Научный руководитель: Карбівнича, Т. В.
metadata.dc.contributor.affiliation: Державний біотехнологічний університет, Кафедра торгівлі, готельно-ресторанної та митної справи
Ключевые слова: молочна продукція;кисломолочний продукт;йогурт;якість;стандарт;харчові добавки;збут;інтернет-торгівля;електронна комерція
Дата публикации: 2022
Издательство: Харків: ДБТУ
Библиографическое описание: Коломоєць А. А. Розширення асортименту кисломолочних продуктів та удосконалення методів їх збуту: кваліфікаційна робота другого (магістерського) рівня: спец. 076 Підприємництво, торгівля та біржова діяльність; наук. кер. Т. В. Карбівнича; Харків; ДБТУ. 2022. 85 с.
Краткий осмотр (реферат): В роботі розглянуто асортимент кисломолочної продукції в Україні, проаналізовані тенденції виготовлення йогуртів, розроблений новий вид продукції для розширення асортименту йогуртів, проведена товарознавча оцінка якості розроблених зразків йогуртів з харчовими наповнювачами, розкриті методи збуту продукції та запропоноване вдосконалення збуту продукції для ТОВ «Молочна компанія «Галичина».
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/22037
Располагается в коллекциях:076 - "Підприємництво, торгівля та біржова діяльність" (Магістри)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
dyplom_Kolomoyets_.pdf
  Restricted Access
1.58 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть    Запрос копии
Anotatsiya_Kolomoyets_.pdf
  Restricted Access
124.67 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть    Запрос копии


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.