Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/22037
Title: | Розширення асортименту кисломолочних продуктів та удосконалення методів їх збуту |
Other Titles: | Expansion of the range of fermented milk products and improvement of their distribution methods |
Authors: | Коломоєць, Анастасія Андріївна |
metadata.dc.contributor.advisor: | Карбівнича, Т. В. |
metadata.dc.contributor.affiliation: | Державний біотехнологічний університет, Кафедра торгівлі, готельно-ресторанної та митної справи |
Keywords: | молочна продукція;кисломолочний продукт;йогурт;якість;стандарт;харчові добавки;збут;інтернет-торгівля;електронна комерція |
Issue Date: | 2022 |
Publisher: | Харків: ДБТУ |
Citation: | Коломоєць А. А. Розширення асортименту кисломолочних продуктів та удосконалення методів їх збуту: кваліфікаційна робота другого (магістерського) рівня: спец. 076 Підприємництво, торгівля та біржова діяльність; наук. кер. Т. В. Карбівнича; Харків; ДБТУ. 2022. 85 с. |
Abstract: | В роботі розглянуто асортимент кисломолочної продукції в Україні, проаналізовані тенденції виготовлення йогуртів, розроблений новий вид продукції для розширення асортименту йогуртів, проведена товарознавча оцінка якості розроблених зразків йогуртів з харчовими наповнювачами, розкриті методи збуту продукції та запропоноване вдосконалення збуту продукції для ТОВ «Молочна компанія «Галичина». |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/22037 |
Appears in Collections: | 076 - "Підприємництво, торгівля та біржова діяльність" (Магістри) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
dyplom_Kolomoyets_.pdf Restricted Access | 1.58 MB | Adobe PDF | View/Open Request a copy | |
Anotatsiya_Kolomoyets_.pdf Restricted Access | 124.67 kB | Adobe PDF | View/Open Request a copy |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.