Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/22037
Title: Розширення асортименту кисломолочних продуктів та удосконалення методів їх збуту
Other Titles: Expansion of the range of fermented milk products and improvement of their distribution methods
Authors: Коломоєць, Анастасія Андріївна
metadata.dc.contributor.advisor: Карбівнича, Т. В.
metadata.dc.contributor.affiliation: Державний біотехнологічний університет, Кафедра торгівлі, готельно-ресторанної та митної справи
Keywords: молочна продукція;кисломолочний продукт;йогурт;якість;стандарт;харчові добавки;збут;інтернет-торгівля;електронна комерція
Issue Date: 2022
Publisher: Харків: ДБТУ
Citation: Коломоєць А. А. Розширення асортименту кисломолочних продуктів та удосконалення методів їх збуту: кваліфікаційна робота другого (магістерського) рівня: спец. 076 Підприємництво, торгівля та біржова діяльність; наук. кер. Т. В. Карбівнича; Харків; ДБТУ. 2022. 85 с.
Abstract: В роботі розглянуто асортимент кисломолочної продукції в Україні, проаналізовані тенденції виготовлення йогуртів, розроблений новий вид продукції для розширення асортименту йогуртів, проведена товарознавча оцінка якості розроблених зразків йогуртів з харчовими наповнювачами, розкриті методи збуту продукції та запропоноване вдосконалення збуту продукції для ТОВ «Молочна компанія «Галичина».
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/22037
Appears in Collections:076 - "Підприємництво, торгівля та біржова діяльність" (Магістри)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
dyplom_Kolomoyets_.pdf
  Restricted Access
1.58 MBAdobe PDFView/Open Request a copy
Anotatsiya_Kolomoyets_.pdf
  Restricted Access
124.67 kBAdobe PDFView/Open Request a copy


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.