Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/21667
Назва: Методичні рекомендації щодо визначення пріоритетності напрямів розвитку підприємства ресторанного бізнесу
Автори: Осипенко, С.М.
Бугріменко, Р.М.
Чайковська, Т.С.
Ключові слова: методичні рекомендації;пріоритетність;напрями розвитку;підприємство ресторанного бізнесу;guidelines;priority;directions of development;restaurant business enterprise;методические рекомендации;приоритетность;направления развития;предприятие ресторанного бизнеса
Дата публікації: 2010
Видавництво: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Бібліографічний опис: Осипенко С. М., Бугріменко Р. М., Чайковська Т. С. Методичні рекомендації щодо визначення пріоритетності напрямів розвитку підприємства ресторанного бізнесу. Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг. 2010. Вип. 1(11). С. 238-246.
Короткий огляд (реферат): Пропонується методичний апарат визначення пріоритетних напрямів розвитку підприємства ресторанного бізнесу в рамках конкретних складових його діяльності з урахуванням важливості, якості та впливу на конкурентоспроможність.
To propose methodical apparatus for definition priority directions of restaurant business development in frontier it’s work definite components considering importance, quality and influence on competitive ability.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/21667
Розташовується у зібраннях:Випуск 1 (11)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
esprstp_2010_1_36.pdf188.66 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.