Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/21667
Название: Методичні рекомендації щодо визначення пріоритетності напрямів розвитку підприємства ресторанного бізнесу
Авторы: Осипенко, С.М.
Бугріменко, Р.М.
Чайковська, Т.С.
Ключевые слова: методичні рекомендації;пріоритетність;напрями розвитку;підприємство ресторанного бізнесу;guidelines;priority;directions of development;restaurant business enterprise;методические рекомендации;приоритетность;направления развития;предприятие ресторанного бизнеса
Дата публикации: 2010
Издательство: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Библиографическое описание: Осипенко С. М., Бугріменко Р. М., Чайковська Т. С. Методичні рекомендації щодо визначення пріоритетності напрямів розвитку підприємства ресторанного бізнесу. Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг. 2010. Вип. 1(11). С. 238-246.
Краткий осмотр (реферат): Пропонується методичний апарат визначення пріоритетних напрямів розвитку підприємства ресторанного бізнесу в рамках конкретних складових його діяльності з урахуванням важливості, якості та впливу на конкурентоспроможність.
To propose methodical apparatus for definition priority directions of restaurant business development in frontier it’s work definite components considering importance, quality and influence on competitive ability.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/21667
Располагается в коллекциях:Випуск 1 (11)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
esprstp_2010_1_36.pdf188.66 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.