Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/21667
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Осипенко, С.М. | - |
dc.contributor.author | Бугріменко, Р.М. | - |
dc.contributor.author | Чайковська, Т.С. | - |
dc.date.accessioned | 2023-02-02T19:37:58Z | - |
dc.date.available | 2023-02-02T19:37:58Z | - |
dc.date.issued | 2010 | - |
dc.identifier.citation | Осипенко С. М., Бугріменко Р. М., Чайковська Т. С. Методичні рекомендації щодо визначення пріоритетності напрямів розвитку підприємства ресторанного бізнесу. Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг. 2010. Вип. 1(11). С. 238-246. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/21667 | - |
dc.description.abstract | Пропонується методичний апарат визначення пріоритетних напрямів розвитку підприємства ресторанного бізнесу в рамках конкретних складових його діяльності з урахуванням важливості, якості та впливу на конкурентоспроможність. | uk_UA |
dc.description.abstract | To propose methodical apparatus for definition priority directions of restaurant business development in frontier it’s work definite components considering importance, quality and influence on competitive ability. | uk_UA |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | Харківський державний університет харчування та торгівлі | uk_UA |
dc.subject | методичні рекомендації | uk_UA |
dc.subject | пріоритетність | uk_UA |
dc.subject | напрями розвитку | uk_UA |
dc.subject | підприємство ресторанного бізнесу | uk_UA |
dc.subject | guidelines | uk_UA |
dc.subject | priority | uk_UA |
dc.subject | directions of development | uk_UA |
dc.subject | restaurant business enterprise | uk_UA |
dc.subject | методические рекомендации | uk_UA |
dc.subject | приоритетность | uk_UA |
dc.subject | направления развития | uk_UA |
dc.subject | предприятие ресторанного бизнеса | uk_UA |
dc.title | Методичні рекомендації щодо визначення пріоритетності напрямів розвитку підприємства ресторанного бізнесу | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Appears in Collections: | Випуск 1 (11) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
esprstp_2010_1_36.pdf | 188.66 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.