Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/21667
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorОсипенко, С.М.-
dc.contributor.authorБугріменко, Р.М.-
dc.contributor.authorЧайковська, Т.С.-
dc.date.accessioned2023-02-02T19:37:58Z-
dc.date.available2023-02-02T19:37:58Z-
dc.date.issued2010-
dc.identifier.citationОсипенко С. М., Бугріменко Р. М., Чайковська Т. С. Методичні рекомендації щодо визначення пріоритетності напрямів розвитку підприємства ресторанного бізнесу. Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг. 2010. Вип. 1(11). С. 238-246.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/21667-
dc.description.abstractПропонується методичний апарат визначення пріоритетних напрямів розвитку підприємства ресторанного бізнесу в рамках конкретних складових його діяльності з урахуванням важливості, якості та впливу на конкурентоспроможність.uk_UA
dc.description.abstractTo propose methodical apparatus for definition priority directions of restaurant business development in frontier it’s work definite components considering importance, quality and influence on competitive ability.uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарківський державний університет харчування та торгівліuk_UA
dc.subjectметодичні рекомендаціїuk_UA
dc.subjectпріоритетністьuk_UA
dc.subjectнапрями розвиткуuk_UA
dc.subjectпідприємство ресторанного бізнесуuk_UA
dc.subjectguidelinesuk_UA
dc.subjectpriorityuk_UA
dc.subjectdirections of developmentuk_UA
dc.subjectrestaurant business enterpriseuk_UA
dc.subjectметодические рекомендацииuk_UA
dc.subjectприоритетностьuk_UA
dc.subjectнаправления развитияuk_UA
dc.subjectпредприятие ресторанного бизнесаuk_UA
dc.titleМетодичні рекомендації щодо визначення пріоритетності напрямів розвитку підприємства ресторанного бізнесуuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Випуск 1 (11)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
esprstp_2010_1_36.pdf188.66 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.