Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/19942
Назва: | Становлення облікової політики та її вплив на показники звітності підприємств харчової індустрії |
Інші назви: | Formation of accounting policy and its impact on reporting indicators for food industry enterprises |
Автори: | Нестеренко, Ірина Ковалевська, Надія |
Ключові слова: | облікова політика;інтегрована звітність;сталий розвиток;харчова індустрія;облік;accounting policy;integrated reporting;sustainable development;food industry;accounting |
Дата публікації: | 2021 |
Видавництво: | Западно-Украинский национальный университет |
Бібліографічний опис: | Нестеренко І., Ковалевська Н. Становлення облікової політики та її вплив на показники звітності підприємств харчової індустрії. Економічний аналіз: науковий журнал. Том 31. № 3. 2021. С. 190-197 |
Короткий огляд (реферат): | Ця стаття розповсюджується на умовах ліцензії Creative Commons AttributionNonCommercial 4. 0, яка дозволяє необмежене повторне використання, розповсюдження та відтворення на будь-якому носії, за умови правильного цитування оригінальної роботи. This is an Open Access article, distributed under the terms of the Creative Commons Attribution Non Commercial 4. 0 license, which permits unrestricted re-use, distribution, and reproduction in any medium, provided the original work is properly cited |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/19942 |
ISSN: | 2219-4649 (Online) |
Розташовується у зібраннях: | Статті |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
SOP_Nesterenko_KOVALEVS_KA_2021.pdf | 691.91 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.