Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/19942
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorНестеренко, Ірина-
dc.contributor.authorКовалевська, Надія-
dc.date.accessioned2023-01-09T13:57:39Z-
dc.date.available2023-01-09T13:57:39Z-
dc.date.issued2021-
dc.identifier.citationНестеренко І., Ковалевська Н. Становлення облікової політики та її вплив на показники звітності підприємств харчової індустрії. Економічний аналіз: науковий журнал. Том 31. № 3. 2021. С. 190-197uk_UA
dc.identifier.issn2219-4649 (Online)-
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/19942-
dc.description.abstractЦя стаття розповсюджується на умовах ліцензії Creative Commons AttributionNonCommercial 4. 0, яка дозволяє необмежене повторне використання, розповсюдження та відтворення на будь-якому носії, за умови правильного цитування оригінальної роботи.uk_UA
dc.description.abstractThis is an Open Access article, distributed under the terms of the Creative Commons Attribution Non Commercial 4. 0 license, which permits unrestricted re-use, distribution, and reproduction in any medium, provided the original work is properly citeduk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherЗападно-Украинский национальный университетuk_UA
dc.subjectоблікова політикаuk_UA
dc.subjectінтегрована звітністьuk_UA
dc.subjectсталий розвитокuk_UA
dc.subjectхарчова індустріяuk_UA
dc.subjectоблікuk_UA
dc.subjectaccounting policyuk_UA
dc.subjectintegrated reportinguk_UA
dc.subjectsustainable developmentuk_UA
dc.subjectfood industryuk_UA
dc.subjectaccountinguk_UA
dc.titleСтановлення облікової політики та її вплив на показники звітності підприємств харчової індустріїuk_UA
dc.title.alternativeFormation of accounting policy and its impact on reporting indicators for food industry enterprisesuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Статті

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
SOP_Nesterenko_KOVALEVS_KA_2021.pdf691.91 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.