Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді : [417] Collection home page

Browse
Subscribe to this collection to receive daily e-mail notification of new additions RSS Feed RSS Feed RSS Feed
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 81 to 100 of 417
Issue DateTitleAuthor(s)
2015Удосконалення процесу екстрагування з метою одержання пектинових концентратівДейниченко, Г. В.; Гузенко, В. В.; Лихобаба, О. В.
2015Інноваційні рішення технічного оснащення гриль-ресторануЧервоний, В. М.; Лещотна, Т. О.
2015Проектування закладів харчуванняДуб, В. В.; Кулик, А. О.
2015Технічне забезпечення торговельними автоматами молодіжного готелю-хостелуЧервоний, В. М.; Коновалова, К. Ю.
2015Особливості технічного забезпечення оздоровчих комплексів пічами-кам’янкамиЗолотухіна, І. В.; Колеснік, Ю. В.
2015До питання ідентифікації муасаніту в митній практиціАфукова, Н. О.; Ільченко, Ю. О.
2015Дослідження впливу ультразвукової обробки на зусилля відриву луски від тушки рибиПостнов, Г. М.; Зубрєв, А. С.
2015Апаратурне оформлення технології емульсійних соусів із використанням поліфункціональної добавки «Ламідан»Колісниченко, Т. О.; Дятченко, К. А.
2015Дослідження шумових характеристик посудомийних машин LVC-21B Та KIARA 2cgЗаплетніков, І. М.; Гордієнко, О. В.; Пільненко, А. К.
2015Дослідження процесу зберігання солодких стравЗолотухіна, І. В.; Гончарова, К. М.
2015Дослідження процесу термічної обробки цибулі ріпчастої за комбінованого способу очищенняПостнов, Г. М.; Дмитревський, Д. В.; Василець, І. В.
2015Інновації технічного оснащення бару ресторануЧервоний, В. М.; Битяк, А. В.
2015Модернізація та техічне оснащення цеху з виробництва копчених м’ясних виробівДмитревський, Д. В.; Бовт, В. В.
2015Спосіб сушіння рослинної сировини в ІЧ-сушарціКіптела, Л. В.; Загорулько, А. М.; Шустов, А. В.; Товпига, Д. А.
2015Технологічні особливості виробництва роздільних концентратів на основі плодоовочевої сировиниМаяк, О. А.; Михайлов, В. М.; Шершньов, Г. Г.; Сардаров, А. М.
2015Раціональні параметри електричного струму для електроконтактної обробки харчової сировиниМихайлов, В. М.; Бабкіна, І. В.; Шевченко, А. О.; Михайлова, С. В.; Чепурний, Д. А.; Бабай, М. В.
2015Вальцьова ІЧ-сушарка для сушіння плодово-ягідних пастКіптела, Л. В.; Загорулько, А. М.; Товпига, Д. А.; Мольский, О. С.
2015Екстрагування природних барвних речовинКіптела, Л. В.; Загорулько, О. Є.; Стоянова, К. Д.; Явтух, Л. М.; Лузанов, Д. Г.; Закаблук, В. О.
2015Визначення реологічних властивостей фруктових пюреЧеревко, О. І.; Кіптела, Л. В.; Загорулько, О. Є.; Стоянова, К. Д.; Явтух, Л. М.; Медінський, О. М.; Мольский, О. С.
2015П-ефект під час плину високов’язких продуктів трубопроводамиМаяк, О. А.; Ляшенко, Б. В.; Сокол, Р. В.; Пальчик, А. Ю.; Демченко, В. О.
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 81 to 100 of 417