Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/32871
Title: Дослідження процесу зберігання солодких страв
Authors: Гончарова, К. М.
metadata.dc.contributor.advisor: Золотухіна, І. В.
Issue Date: 2015
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Гончарова К. М. Дослідження процесу зберігання солодких страв. Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 2 квітня 2015 р.; наук. кер. Золотухіна І. В. Харків: ХДУХТ, 2015. Ч. 1. С. 334.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/32871
Appears in Collections:Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Innovatsiyni_tekhnolohiyi_rozvytku_2015_1_334.pdf129.65 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.